تابآوری در بحران روانی ناشی از مواجهه با جنگ
برگزاری کارگاه تابآوری در بحران روانی ناشی از مواجهه با جنگ تحمیلی 12 روزه در معاونت بهداشت
دکتر فلاح زاده، روانپزشک و مشاور علمی گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به موضوعاتی مانند فرآیند ترمیم روانی، مهارتهای مقابله، و راهکارهای تقویت تابآوری در شرایط پس از جنگ اشاره کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ کارگاه تابآوری در بحران، با حضور دکتر مهرزاد ناصری معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمدعلی فلاحزاده، روانپزشک و مشاور علمی گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیران و کارشناسان معاونت بهداشت در سالن جلسات مدافعان سلامت این معاونت برگزار شد.
در پی تجربههای سخت و تاثیرات روانی ناشی از مواجهه با جنگ، و با هدف حمایت از سلامت روان و تقویت مقاومت روانی کارکنان، مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت کارگاهی تحت عنوان "تاب آوری پس از جنگ" با حضور دکتر مهرزاد ناصری، دکتر محمدعلی فلاحزاده، مدیران و کارشناسان معاونت بهداشت برگزار شد.
در ابتدا دکتر فلاحزاده، به موضوعاتی مانند فرآیند ترمیم روانی، مهارتهای عملی برای مقابله با عواقب روانشناختی و راهکارهای تقویت تابآوری در شرایط پس از جنگ پرداخت. وی در ادامه ارائه مطالب خود اشاره کرد، هدف از برگزاری این کارگاه آموزش مهارتهای مقابله با استرسهای ناشی از فشارهای کاری و افزایش انعطافپذیری روانی کارکنان، در سطح معاونت بهداشت است.
سپس زهرا مرتضوی، مدیر برگزاری ضمن تأکید بر اهمیت بهرهگیری از مهارتهای تابآوری در مواجهه با چالشهای روزمره اشاره کرد، توانمندسازی کارکنان در مقابل فشارهای محیط کار، کلید ارتقاء سلامت روان و بهرهوری است. هدف ما این است که هر فرد بتواند در شرایط سخت هم آرامش و تمرکز خود را حفظ کند.
در پایان، دکتر ناصری و دکتر فلاح زاده، به پرسشهای کارکنان در خصوص شرح وظایف در زمان دورکاری و سؤالات مرتبط در شرایط بحران جنگ تحمیلی 12 روزه اخیر پاسخ دادند.
ارسال نظر